Diensten

Bakkerij Ovens-inrichting & -techniek!

Mijn naam is Frans van Huët en met mijn technische achtergrond en ruim 30 jaar ervaring in de bakkersbranche reis ik het hele land door om bakkerij-eigenaren te helpen en begeleiden bij de inrichting van hun bakkerij. In 1985 ben ik begonnen met het maken, plaatsen en ontwikkelen van bakkerijovens om vervolgens twee jaar later met de verkoop ervan te beginnen. 

In 1995 ben ik als zelfstandige ondernemer verder gegaan in de bakkersbranche. Aan de hand van mijn uitgebreide kennis over de nodige machines en producten in een bakkerij ben ik mijzelf gaandeweg steeds meer gaan onderscheiden als specialist op het gebied van complete inrichtingen van bakkerijen. Als projectleider in dergelijke trajecten tracht ik deze inrichting te allen tijde exact te doen aansluiten op de wensen van mijn opdrachtgevers. 

In de afgelopen decennia heb ik goede contacten opgebouwd met diverse leveranciers en samenwerkingspartners uit de bakkersbranche. Vanuit mijn samenwerking met Asselt & Alferink weet ik samen met deze samenwerkingspartners iedere bakkerij naar wens in te richten met alle nodige machines en apparaten. Inmiddels kan ik dan ook terugkijken op vele succesvolle leveringen, complete inrichtingen en tevreden opdrachtgevers.

 

Mijn diensten als bakkerij-expert

Mijn doel is u als opdrachtgever steeds tot volle tevredenheid van dienst te zijn m.b.v. mijn expertises:

  Advies bij bakkerij-inrichting en verbouwing


  Verkoop van ovens, machines & toebehoren


  Begeleiding bij inrichting & aanschaf


  Nazorg & onderhoud na oplevering

Heeft u plannen voor vervanging, uitbreiding van bakkerijmachines, ovens of voor een complete inrichting van een (nieuwe) bakkerij? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak of nadere informatie.

Vrijblijvend gesprek aanvragen!

Bakkerijovens van Hein

       HEIN SHOPSTONE

 

Ik werk met veel plezier samen met...