Uitnodiging Hein Themadagen

Geachte websitebezoeker, Wij nodigen u graag uit voor de Inspirerende HEIN Themadagen: Gezamenlijke passie voor een heerlijk ambacht! Twee dagen in het teken van trends, grondstoff...

Lees verder

Artikel Jubileum Bakkerswereld

Lees hieronder het artikel over de samenwerking van Frans van Huët met Van Asselt & Alferink in "De Bakkerswereld". (Klik op de afbeelding om het artikel te vergroten...

Lees verder

Nieuwe Ecostone2 Rotatieoven

De ECOSTONE2 rotatieoven met ingebouwde warmteterugwinning. De "rest"energie wordt direct hergebruikt voor het afbakken van uw producten. De geleiding naar de bakkammer vindt plaat...

Lees verder

Voorkom schade met waterontharder

Voorkom schade aan uw bakkerijapparatuur met een waterontharder van Lubron Apparaten die stoomvormen of water verwarmen kunnen onnodige schade oplopen door o.a.kalk dat in het...

Lees verder

Behoefte aan authentiek vloerbrood

Klanten willen authentiek vloerbrood en baguettes op de stenen vloer gebakken U ziet steeds meer klanten die op zoek zijn naar de echte smaak van langzaam gerezen brood op traditio...

Lees verder

Ik werk met veel plezier samen met...