Behoefte aan authentiek vloerbrood

04 januari

Delen:

Klanten willen authentiek vloerbrood en baguettes op de stenen vloer gebakken

U ziet steeds meer klanten die op zoek zijn naar de echte smaak van langzaam gerezen brood op traditionele wijze gebakken in een stenen vloeroven. De firma HEIN bouwt al 130 jaar een van de beste heetwaterovens van Europa.

Hein UniversalHEIN UNIVERSAL

De traditionele heetwateroven

Dé HEIN oven met zijn handgemaakte stenen ovenvloeren doet in duizenden bakkerijen dienst. Met vloeroppervlaktes van 8 m2 tot 45 m2 bakt deze oven voor vele Europeanen dagelijks smakelijke vloerbrood, traditionele baguettes of busbrood.

  • perfect gelijke warmteverdeling door het ringbuissysteem

  • weinig energieverbruik met zuinige gasbrander

  • speciale thermostenen bakvloeren, handgemaakt door HEIN in Luxemburg

  • dubbele stoomvormer, altijd krachtige stoom beschikbaar

  • touchscreen voor duidelijk leesbare en eenvoudige bediening

Ik werk met veel plezier samen met...